Corona protocol

2. chevron_right
  3. Corona protocol
  1. Algemeen
    • Bij klachten het sportcomplex niet betreden.
    • Desinfecteer je handen op de daarvoor aangewezen plekken.
    • Houd 1,5 meter afstand.
    • Registreer je op de daarvoor aangewezen plaatsen (zie registratie voor bron-contact onderzoek).
    • Publiek is welkom bij wedstrijden. Blijf achter de omheining en houdt 1,5 meter afstand.
    • Volg de looplijnen en verdere instructies.
  2. Kleedkamers/Douchen
    • Zie aanwijzingen op de deur van de kleedkamers.
    • Onze jeugdleden hoeven geen 1,5 meter afstand te houden. Dit geldt wel voor ouders/verzorgers, leiders en trainers. Voor ons houdt dit in dat ouders niet mee de kleedkamer in kunnen. Ons advies voor jeugd t/m de JO14 is om zich thuis om te kleden en te douchen.
    • Aan de kapstok hangt afzetlint waar je kan zitten. 1,5 meter wordt aangegeven door afzetlint op de zitbanken.
    • Op trainingsdagen geldt dat er gebruik gemaakt kan worden van alle kleedkamers (1,2 en 3). Dit zijn max 20 personen.
    • Op wedstrijddagen maken eigen leden gebruik van kleedkamer 3. Hier geldt een maximaal van 9 personen. Dit houdt in dat er in ploegen moet worden omgekleed.
    • Het uitspelende team krijgt 2 kleedkamers (box 1 & 2) tot zijn beschikking. Hier geldt maximaal 11 personen. Dit houdt in dat er in ploegen moet worden omgekleed.
    • In kleedkamer 1 & 2 kunnen 2 tegelijk douchen (totaal 4) en in kleedkamer 3 kunnen 4 tegelijk douchen.
  3. Terras/ Toiletten/ Kantine
    • Zie aanwijzingen op het terras en in de kantine.
    • We zullen een terras openen met partytent om drukte in de kantine te vermijden. Hier kan je koffie en thee halen. Beschikbaar vanaf 12 september.
    • Toiletten zijn afgeplakt waar nodig. Houd 1,5 meter afstand! Er kunnen maximaal 30 pers. In de kantine. Eigen leden heb voorrang.
    • Er mag maar 1 persoon achter de bar. Op wedstrijddagen kan dit betekenen dat je wat langer moet wachten dan normaal.
    • Na afloop van een wedstrijd zijn uitspelende teams met daarbij behorende leiders/trainers, ouders, fans niet welkom in de kantine.
  4. Op en om het veld
    • Registeren bij aankomst terrein (zie registratie voor bron-contact onderzoek).
    • Publiek is bij wedstrijden welkom onder de voorwaarden van 1,5 meter.
    • Volg de looplijnen die zijn aangegeven.
    • In de dug-outs moet afstand 1,5 meter afstand worden gehouden. In elke dug-out kunnen 2 personen zitten. Naast de dug-outs zijn stoelen geplaatst. Hier kunnen overige wisselspelers/leiders/trainers zitten.
  5. Registratie voor bron-contactonderzoek

Voor eventueel bron-contact onderzoek door de GGD moeten we registreren wie er op ons sportcomplex aanwezig zijn. Het gaat hier om naam, telefoonnummer en email.

Thuiswedstrijden

• Spelers, leiders/trainers en scheidrechters hoeven zich niet te registreren. Deze staan al geregistreerd in de wedstrijdapp.
    • Overige vrijwilligers/bezoekers moeten zich WEL registreren. Registratie (intekenformulier of QR code) vindt direct bij het betreden van het sportcomplex plaats. De formulieren zullen max 21. dagen bewaard worden, daarna zullen ze worden vernietigd.

Uitwedstrijden

• Bij uitwedstrijden volgen we de richtlijnen van desbetreffende vereniging. Het is belangrijk dat elk team duidelijk heeft met wie zij allemaal afreizen naar een andere vereniging. Dit om eventueel bron-contactonderzoek te kunnen versnellen.
  6. Overig
    • Het speelschema/tijden kunnen worden aangepast als blijkt dat de richtlijnen niet meer kunnen worden gehandhaafd.
    • Het advies is dat ouders van jeugdteams en seniorenelftallen tijdens het autorijden naar andere verenigingen een mondkapje dragen. Het mondkapje dragen tijdens het autorijden naar andere verenigingen is NIET verplicht.

Registratie bron- en contactonderzoek

Naam, telefoonnummer en email.