Hallo jeugdvoetballers en ouders,
– We mogen van de gemeente de velden weer in gebruik nemen.
– Wij kunnen dus weer los maar hier zitten natuurlijk ook afspraken aan vast die wij als vereniging moeten naleven
– Allereerst moeten de trainers bereid zijn weer het veld op te gaan en dat moesten wij even peilen. Alle trainers waren echter gelijk positief waardoor de trainingen dus opgestart kunnen worden.
– Deze week wordt er nog onderhoud gepleegd aan de velden waardoor we er voor kiezen vanaf 4 mei weer te trainen. De trainingsdagen blijven hetzelfde als voor de coronacrisis.
– De kinderen mogen worden gebracht tot het hek. Ook bij het ophalen is dit het geval. – De trainer is aanwezig op het veld en verder de spelers. Daarnaast zullen de kleedkamers dicht blijven dus komen de kinderen in sporttenue op de club en douchen ze thuis.
– We kiezen ervoor eerst in het bestaande team te trainen van van daaruit gaan we bekijken of er eventuele extra kinderen mee kunnen doen, eerst trainen dus alleen de leden.
– Een ieder maakt zelf het besluit om deel te nemen aan de trainingen.
We hopen jullie weer te zien op het veld⚽