Technische zaken

We hebben eerder al gemeld dat Frank Waringa aan het eind van het seizoen Klaas Wittermans opvolgt als hoofdtrainer van onze club. We hadden destijds alleen niet kunnen vermoeden dat er na 16 wedstrijden en een 7e plek in de competitie, een vroegtijdig einde zou komen aan het seizoen 19/20 en daarmee eigenlijk ook de samenwerking met Klaas. Klaas staat namelijk vanaf volgend seizoen onder contract bij HJSC (Hommerts). Contractueel was Klaas nog tot 31 juli 2020 verbonden aan onze club, maar de kans dat er voor die tijd nog getraind, laat staan gevoetbald wordt door onze A- en B-selectie, is inmiddels verkeken. Klaas heeft direct aangegeven open te staan voor compensatie en mee te willen werken aan een vroegtijdige beëindiging van zijn contract. Dit sportieve gebaar stellen wij natuurlijk zeer op prijs. In goed overleg hebben we besloten zijn contract per 1 juni a.s. te beëindigen.

N.B. Van 12 mei tot 1 juni verzorgt Klaas nog wel de trainingen van de JO15.

Klaas: Ook alvast via deze weg. Namens het bestuur en leden, bedankt voor de samenwerking en heel veel succes bij je nieuwe club.