Steun V.V. & T.C. Oldeboorn en win een kasteelappartement

Samen met 13 andere sportclubs in Nederland organiseren V.V. Oldeboorn en Tennisclub Oldeboorn een loterij, waarbij de opbrengst voor de clubs is. Met deze opbrengst is het mogelijk om activiteiten en faciliteiten te organiseren, zodat iedereen de kans krijgt om op een goede en duurzame manier te gaan sporten. Loten kunnen vanaf nu gekocht worden en deelnemers van de loterij kunnen op 2 oktober 2020 mooie prijzen winnen, waaronder een kasteelappartement, een auto en diverse geldprijzen.

Doel Voetbalvereniging

Volgens bestuurslid Jan Hendrik van der Wal van V.V. Oldeboorn kan zijn club deze opbrengst goed gebruiken: ‘Wij willen dit besteden aan het (jeugd)voetbal en de bijbehorende faciliteiten. Doel hiervan is verduurzaming op alle fronten in de breedste zin van het woord. Met de investering in onze jeugdopleiding willen we diverse materialen vervangen en verbeteren. Hierdoor behouden we onze kwaliteit en wordt het jeugdvoetbal in Oldeboorn voor de toekomst duurzaam geborgd. We willen ook inzetten op verduurzaming en ‘groene’ energie door het vervangen van de bestaande veldverlichting voor LED verlichting. Een ‘groene’ en duurzame investering waarmee ook wij ons steentje bijdragen aan de energie transitie.’

Doel Tennisclub

Ook de Tennisclub Oldeboorn heeft concrete plannen zo vertelt bestuurslid Albert Nijholt: ‘Wij willen de opbrengst besteden om alle jeugd in Oldeboorn kennis te laten maken met tennis. Hiervoor willen wij twee keer per jaar kosteloos clinics organiseren met een professionele tennisleraar, nodigen wij de scholen uit voor een sportles en organiseren wij activiteiten zoals een ontbijtchallenge en een pannenkoekentoernooi. Daarnaast willen we graag onze accommodatie verduurzamen en onderhoudsvriendelijker maken, zodat tennissers en toeschouwers ook in de toekomst een prachtige plek hebben om te genieten van het tennisspel.’

Prijzen

De hoofdprijs van de loterij is een kasteelappartement in Frankrijk. Het appartement bevindt zich op Château des Gipières in Frankrijk: een luxe complex met tennisbanen en een zwembad nabij de beroemde Mont Ventoux. Naast het appartement zijn er nog heel wat andere fraaie prijzen te winnen, zoals een nieuwe auto, elektrische fietsen en een tuinmeubelset.

Meedoen

De organisatie van de loterij is in handen van het Friese ‘Verloterij’. Zij organiseerden eerder al enkele succesvolle loterijen, waaronder de eerste huizenloterij van Nederland in 2017. De loten á €29,95 zijn verkrijgbaar via www.verloterij.nl. Er zijn maximaal 29.000 loten beschikbaar. De trekking is gepland op 2 oktober aanstaande.

Download de PDF