Nieuws

Start samenwerking jeugdvoetbal v.v. Oldeboorn en v.v Akkrum

Vanaf voetbaljaargang 2023/2024 willen de voetbalverenigingen v.v. Oldeboorn en v.v. Akkrum graag de krachten bundelen en starten met het samenvoegen van enkele jeugdteams in het pupillenvoetbal (= categorie jeugd tot en met onder 12).

Door de krimp van het aantal jeugdspelers is het voor beide verenigingen afzonderlijk steeds lastiger om gelijkwaardige teams in de eigen leeftijdscategorie te creëren. Vanaf 12 jaar en ouder wordt er in elftallen gespeeld. Het lijkt ons goed om al op jonge leeftijd de kinderen uit beide dorpen te laten samenspelen, zodat samenvoeging van jeugdspelers op oudere leeftijd een vanzelfsprekendheid is.

De samenwerking heeft als doel om richting de toekomst de jeugdspelers van beide dorpen te behouden voor het voetbal. Daarnaast kunnen we meer gelijkwaardige teams samenstellen en dat is goed voor het plezier en de ontwikkeling van jeugdspelers.

Wij beseffen ons dat de samenwerking de nodige praktische uitdagingen met zich meebrengt en daarom willen wij graag een informatieavond voor de ouders van de betreffende jeugdteams organiseren.

Deze bijeenkomst is gepland op woensdagavond 14 juni. Een uitnodiging voor het exacte tijdstip en locatie volgt later.

Voor vragen of opmerkingen kun je contact opnemen met één van de leden van beide jeugdcommissies.


Met sportieve groet,


Bestuur en jeugdcommissies v.v. Oldeboorn en v.v. Akkrum

keyboard_arrow_up