Rabo ClubSupport

Inmiddels hebben we het eerste weekend zonder publiek achter de rug. Sportief gezien was het ondanks alles een geslaagd weekend, de goals vielen als rijpe appelen! Financieel gezien is de impact logischerwijs groter. Gelukkig lopen er op dit moment twee initiatieven die onze club in deze lastige tijd (veel) geld op kunnen leveren! Wij hebben hierbij alleen wel jouw hulp nodig!

Rabo ClubSupport

Wij doen dit jaar mee aan Rabo ClubSupport. De Rabobank verdeelt een grote ‘pot geld’ onder de deelnemers van ClubSupport. Het geld wordt verdeeld op basis van het aantal ontvangen stemmen. Alle klanten van de Rabobank kunnen stemmen; jouw gratis stem is voor ons dus geld waard! Stemmen kan van 5 t/m 25 oktober.

Stemmen gaat als volgt:

Log in op de Rabo-app of op via de Rabobank website. Ga naar ‘Zelf regelen’ en vervolgens ‘Mijn Lidmaatschap*’ kan je klikken op Rabo ClubSupport. *Ben je nog geen lid dan kun je via ‘Lidmaatschap’ in één minuut en gratis lid worden’, daarna zie je wel de optie ‘Mijn lidmaatschap’.

Vervolgens kun je jouw stem uitbrengen op V.V. Oldeboorn. Ieder lid heeft 5 stemmen en je kunt maximaal 2 stemmen per club uitbrengen. Let op, jouw stem is pas geldig als je 5 stemmen uit hebt gebracht. Voor meer info: https://www.rabo-clubsupport.nl/deelnemers/details/99267-vv-oldeboorn?code=3264&zoekterm=Oldeboorn

De Verloterij

Een ander lopend initiatief is ‘De Verloterij”. Bij deze loterij met een fantastische prijzenpot gaat de opbrengst naar 15 sportclubs! Wanneer alle loten verkocht worden levert dit alle clubs afzonderlijk €20.000,- op! Dit is een bedrag wat wij in deze spannende tijd ontzettend goed kunnen gebruiken en waar wij ontzettend veel goede dingen meer kunnen doen.

Helpen kan natuurlijk door het kopen van een lot maar dat is niet de enige manier. Je zou ons ook al enorm helpen door het delen van onze Facebook berichten of het promoten van de actie via Whatsapp. Bijvoorbeeld in jouw eigen familie app. Kijk voor alle prijzen en meer informatie op www.verloterij.nl.

Kunnen wij op jouw steun rekenen?